Acest site este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman (PO CU).

CRESC- C(reativitate) și R(esurse) pentru o E(conomie) S(ocială) C(ompetitivă)

Slider

Anunțuri

În data de 16.06.2020, în județul Mehedinți, a avut loc conferința de informare a publicului cu privire la acțiunile derulate în cadrul proiectului C.R.E.S.C. – C(reativitate) și R(esurse) pentru o E(conomie) S(ocială) C(ompetitivă), proiect implementat de SC PRIMASERV SRL.

 

 

 

În data de 17.06.2020, în județul Gorj, a avut loc conferința de informare a publicului cu privire la acțiunile derulate în cadrul proiectului C.R.E.S.C. – C(reativitate) și R(esurse) pentru o E(conomie) S(ocială) C(ompetitivă), proiect implementat de SC PRIMASERV SRL.

 

 

În data de 18.06.2020, în județul Vâlcea, a avut loc conferința de informare a publicului cu privire la acțiunile derulate în cadrul proiectului C.R.E.S.C. – C(reativitate) și R(esurse) pentru o E(conomie) S(ocială) C(ompetitivă), proiect implementat de SC PRIMASERV SRL.

 

În data de 30.06.2020, în județul Dolj, a avut loc conferința de informare a publicului cu privire la acțiunile derulate în cadrul proiectului C.R.E.S.C. – C(reativitate) și R(esurse) pentru o E(conomie) S(ocială) C(ompetitivă), proiect implementat de SC PRIMASERV SRL.

 

© 2019 CrescEconomieSociala. Toate drepturile rezervate. Realizat de ConsiServ.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro